VIP-kuljetukset

VIP-kuljetukset, Turku ja lähialueet

Tarjoamme premium-luokan kuljetuspalvelua VIP-asiakkaille laadukkaalla kalustolla ja timanttisella asiakaspalvelulla. VIP-kuljetuksissa käytettävissä edustusautoissa on tummennetut takalasit, joten yksityisyys on taattu. Tarvittaessa myös taksikuvut voidaan poistaa. Noudatamme tiukasti vaitiolovelvollisuutta niin VIP-asiakkaiden kuin muidenkin kuljetusten kohdalla. 

Premium -luokan tyylikkäät VIP-kuljetukset eri asiakkaille 

Olemme hoitaneet eri tapahtumien sekä ravintoloiden artistikuljetuksia useampana vuonna. Hoidamme kuljetukset tarpeen vaatiessa myös itsenäisesti alusta alkaen - vastaanotamme VIP-vieraasi esimerkiksi lentokentällä tai satamassa nimikyltin kera ja huolehdimme hänestä koko matkan ajan. 

Taksimme ja kuljettajamme ovat olleet myös mukana useissa leffatuotannoissa ja voitkin bongata kalustomme myös valkokankaalta.

Suomen uudistuneen taksilainsäädännön myötä asiakkaat eivät aina voi varmistua palveluntuottajan laadusta etukäteen – valitsemalla Jalo Taksi:n voit olla varma siitä, että saat ammattitaitoista, turvallista, täsmällistä ja laadukasta asiakaspalvelua. Kuljettajamme puhuvat suomen lisäksi myös englantia.

Kun haluat, että VIP-asiakkaiden kuljetukset hoituvat mahdollisimman helposti, laadukkaasti ja tyylikkäästi, ota meihin yhteyttä!

Kuljetukset hoidetaan Tesla model 3 (Valkoinen) tai vaihtoehtoisesti BMW 5-Sarjan (Musta) autoilla.

Soita ja pyydä tarjous »

Laadukkaan asiakaspalvelun taksi Turun alueella

Tilaa taksi 044 752 1126 »